Voorwaarden KB-Art

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL.

Bezorgkosten

De verzendkosten zijn standaard. 

Wanneer u in de buurt woont kunt u het pakket komen ophalen. Vul dan bij verzend opties ” afhalen ” in.

We verzenden met Post NL.

Levertijd

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk maar zeker, binnen 7 werkdagen verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend, feestdagen en vakantie. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). KaBe reclame / KB Art is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.

Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het versturen te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn door het transport en dat is aantoonbaar, dan kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar verzenden. De verzendkosten zal ik terugbetalen op je rekeningnummer.

Retouradres: KaBe reclame / KB Art – Korhoenpad 11 – 8084 RP ’t Harde

De artikelen worden verstuurd op verantwoording van de opdrachtgever. De aangegeven leveringstermijn is vrijblijvend tenzij anders is aangegeven. Vertraging van de levering geeft geen recht op ontbinding van de overeenkomst. En je komt niet in aanmerking voor schadevergoeding.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen omdat PostNL deze niet heeft kunnen bezorgen vanwege een niet correct adres, dan kun je tegen betaling van de verzendkosten, het pakket opnieuw naar je op laten sturen.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van KaBe reclame / KB Art tegenover de koper kan nooit meer bedragen dan de inkoopwaarde van het geleverde en is te allen tijde beperkt tot € 250 per voorval. Voor geretourneerde of ruilzendingen is de koper aansprakelijk.

Overmacht

KaBe reclame / KB Art is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de klant als zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht behoord in ieder geval, grote bedrijfsstoring waardoor orders niet verwerkt kunnen worden, ziekte en familieomstandigheden.In geval van overmacht is KaBe reclame / KB Art nooit verplicht tot het uitbetalen van enige schadevergoeding.

Retour

We doen erg ons best om je pakket zo goed mogelijk af te leveren, maar het kan ondanks dat zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent. Dan kun je het product als volgt retourneren:

Retourneren kan tot 14 dagen vanaf de bezorgdatum.

Meld je retour aan via info@kabereclame.nl. Stuur het product inclusief originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar: KaBe reclame / KB Art – Korhoenpad 11 – 8084 RP ’t Harde

De verzendkosten zijn voor je eigen rekening en het is voor eigen risico. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt en of beschadigd of onvoldoende gefrankeerd zijn kunnen wij helaas niet terug betalen. Na goedkeuring van je retourzending betalen wij binnen 5 werkdagen het bedrag terug op je bankrekening.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen dan kan dat, maar wij vergoeden niet de verzendkosten. Deze zijn geheel voor eigen rekening. Stuur in een mail aan info@kabereclame.nl welk artikel je wilt ruilen en waarvoor. Zorg dat het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Als het beschadigd of onvoldoende gefrankeerd blijkt te zijn, kunnen we het niet in behandeling nemen. Als wij de verzendkosten van het opnieuw op te sturen artikel hebben ontvangen sturen we het product zo snel mogelijk naar je toe.

Bij het ruilen van producten is het risico geheel voor de koper.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van KaBe reclame / KB Art. Voor wederverkopers die beelden willen gebruiken, neem dan contact op met info@kabereclame.nl

Privacyverklaring

Januari 2021

Kabereclame.nl

Jouw gegevens

Jouw privacy is super belangrijk! KaBe reclame / KB Art respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons toevertrouwd ook vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij verwerken je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt bij het plaatsen van een bestelling in de webshop. Deze gegevens hebben we nodig om je bestelling correct af te handelen en te kunnen verzenden. Bij de afhandeling vragen we je, naam, adres, postcode, woonplaats, land, telefoonnummer en e-mailadres. Via de betalingsservice naar keuze worden je betaalgegevens gevraagd.

Met wie werken we samen

Om correct de bestelling te behandelden zijn we noodzakelijk je gegevens te delen met onderstaande partijen.

PostNL: voor het verzenden van je bestelling naar het juiste adres maken we gebruik van PostNL. Hiervoor gebruik we je NAW-gegevens en je mailadres. PostNL hanteert ook een privacyverklaring.

Mollie; betalingen gaan via betaaldienst Mollie. Zij maken gebruik van je NAW gegevens. Ook zij hanteren een privacyverklaring. www.mollie.com/nl/privacy

Bewaren en gebruik van gegevens

We hebben jou gegevens nodig voor je bestelling, betaling en bezorging van je bestelling. Ook zijn wij wettelijk verplicht alle facturen, met daarop jou zelf ingevulde gegevens te bewaren voor de belastingdienst.

Emailadres

Wanneer je me mailt met een vraag maak ik gebruik van je email adres om je terug te antwoorden. De mail wordt na afhandeling door mij verwijderd, het mailadres zal dan niet meer gebruikt worden.

Persoonlijke illustraties en maatwerk

Bij persoonlijke opdrachten zoals geboortekaartjes en portretten ontvangen wij door u verstrekte gegevens, afbeeldingen of foto’s. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het door u bestelde artikel. En zullen na het afhandelen van de opdracht worden verwijderd.

Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. En wij zullen ten aller tijden daar vertrouwelijk mee om gaan.

Gegevens inzien,wijzigen of verwijderen

Je hebt altijd het recht om je gegevens in te zien en te wijzigen. Ook kun je ze verwijderen. Je kunt dan contact opnemen met info@kabereclame.nl. We zullen dan binnen vier weken contact met je opnemen om dat te realiseren. Dit geldt niet voor gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Autoriteit persoonsgegevens

U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen als u van mening bent dat kadereclame.nl uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent, dan hebt u het recht hiervan melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vindt u op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wijzigen privacy verklaring

We houden de Privacy verklaring up-to-date, kijk daarom regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Vragen en feedback 

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Contactgegevens:

KaBe reclame / KB Art

Korhoenpad 11

8084 RP ’t Harde

info@kabereclame.nl